Dunamis Consultancy
corner right-top

Coaching

Nuchter en oplossingsgericht, dat kenmerkt coaching door Dunamis. Samen spreken we een doel af dat u via coaching wilt bereiken. Daar werken we aan met praktische oefeningen en gesprekken. Als uw doel is gerealiseerd, wordt het traject afgerond. 

Voor wie?

Coaching is geschikt als u steeds ‘vastloopt’ in bepaald gedrag of moeite hebt met (terugkerende) vervelende situaties. Ook als u stress ervaart in uw werk of persoonlijke omgeving kunt u met coaching goede resultaten bereiken. Dunamis werkt zowel voor bedrijven als voor particulieren.  

Het traject

Dunamis besteedt veel aandacht aan het definiëren van wat er precies aan de hand is. Als u zich bewust bent van de werkelijke, dieper gelegen behoefte, dan kunt u ook tot een blijvende oplossing komen. 

Ik maak geregeld gebruik van mindfulnesstechnieken. Mindfulness maakt u bewust van hoe u reageert op mensen en situaties. Als u dat weet, kunt u bepalen welk gedrag dat het beste bij u past. Dat zorgt ervoor dat u grip krijgt op de oplossing, en daarmee meer grip krijgt op uw leven. 

Als Mindfulness u aanspreekt, kun je ook kiezen voor een (persoonlijke) mindfulnesstraining van 8 weken. 

Resultaat

Aan het eind van het coachingstraject hebt u uw doel gerealiseerd. U bent zich bewust van uw gedrag, hebt grip op de omstandigheden en weet welke keuzes u hebt om het probleem op te lossen. Meestal zijn 3 tot 10 gesprekken voldoende om resultaat te bereiken.

Kennismakingsgesprek

Bij een coach moet u zich goed voelen. Wilt u weten of het ‘klikt’ tussen ons? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en kunt u vertellen welk doel u via coaching wilt bereiken. Als u tevreden bent, dan starten we met het coachingstraject.  

 

AfdrukkenE-mail