Dunamis Consultancy
corner right-top

Training

Zijn er problemen in de samenwerking binnen uw team of organisatie? Wilt u een teambespreking die dieper gaat dan de jaarlijkse hei-sessie? Of wilt u gericht werken aan concrete teamvaardigheden? 

Dunamis traint groepen op het gebied van samenwerking en cultuurproblemen. Deze trainingen zijn altijd maatwerk, afhankelijk van de behoefte. De inhoud van de training kan betrekking hebben op de omgang met elkaar of normen en waarden binnen het team, maar ook praktische zaken als vergadertechnieken en feedbacktraining kunnen aan bod komen. 

Werkwijze

Dunamis bespreekt met u en uw team wat de kern is van het probleem. Gezamenlijk wordt een doel vastgesteld waar we naartoe werken. Vervolgens werken we naar dat doel toe met gesprekken, oefeningen en theorie. Daarbij wordt ook gelet op de ontwikkeling van de individuele teamleden. De oefeningen zijn praktisch en doeltreffend, zodat de deelnemers de stof makkelijk kunnen toepassen in hun dagelijkse leven.

Praktische vaardigheden

Bij trainingen kunnen ook praktische vaardigheden aan bod komen. Snellezen, vergadertechnieken of feedback geven en ontvangen zijn allemaal praktische vaardigheden die sterk samenhangen met je eigen houding. Dunamis traint deze vaardigheden niet door het ‘aanleren van trucjes’: u leert hoe uw houding en ideeën u kunnen helpen om sneller te lezen, effectief te vergaderen of helder feedback te geven. 

Hebt u belangstelling voor een training? Neem dan contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

AfdrukkenE-mail